top of page

Promopakketten

BUDGETPAKKET

Krijg greep op je budget met deze drie topproducten!

Datumloze budgetagenda 
Een handige agenda waarmee je zowel je afspraken als je budget beheert. Met plaats voor dagelijkse uitgaven, en boordevol tips voor een goed budgetbeheer. De agenda is datumloos en dus kan je op elk moment starten.

Meer lezen 

Handige tussenbladen 
Met deze tussenbladen is jouw budgetmap zo op orde. Orden al je belangrijke documenten en facturen achter het juiste tussenblad en krijg overzicht op al je betalingen.
Meer lezen 

 

Creatief kookboek
Ons meest recente kookboek waarmee je lekkere, gevarieerde en gezonde dagmenu's op tafel zet voor ongeveer 6 euro per persoon, per dag.

Meer lezen  

Budgetagenda, budgetmap en kookboek

20 euro

incl. btw, excl. verzendingskosten

KOOKBOEKENPAKKET

Kook lekker, gezond en voordelig met deze twee kookboeken!

​Kookboek 1: Een hele dag lekker en gezond eten voor
5 euro.

Ons tweede kookboek, boordevol gezonde en lekkere dagmenu's die ook goed zijn voor je portemonnee. Het kookboek bevat extra veel zomerse gerechten en twee uitgewerkte feestmenu's. Ideaal voor als je iets te vieren hebt.

Kookboek 2: De klok rond lekker en gezond voor 6 euro.

Ons derde en meest recente kookboek. Het bevat acht compleet uitgewerkte dagmenu's die ervoor zorgen dat je budgetvriendelijk eet en toch al je voedingsstoffen binnenkrijgt. Een aanrader voor wie weinig tijd heeft en niet meer weet welke de gezonde keuzes zijn. Als extra bevat het kookboek veel tips over gezonde voeding en budgetvriendelijk koken en winkelen. 

Meer lezen

Twee kookboeken

20 euro

incl. btw, excl. verzendingskosten

Bestel hier

bottom of page